IX Спортски сусрети радника Привредних друштава за производњу хидроелектричне енергије
26.06.2013

Завршени су IX Спортски сусрети радника Привредних друштава за производњу хидроелектричне енергије.

Од 20. До 23. Јуна у Бајиној Башти одржани су 9. Спортски сусрети радника привредних друштава за производњу хидроелектричне енергије, на којима је учествовало 240 радника Привредних друштава ХЕ „Ђердап“ и „Дринско – Лимске ХЕ“ у девет спортских дисциплина.

Спортски сусрети одржавају се првенствено у циљу обезбеђења и очувања физичке и здравствене способности радника, сходно одредници Колективног уговора о рехабилитацији и рекреацији запослених.

Домаћин овогодишњих Сусрета су Хидроелектране „Бајина Башта. Сусрете је званично отворио Мијодраг Читаковић, директор ПД „Дринско-Лимске ХЕ“. Читаковић је истакао да верује да ће ове Игре протећи у спортском духу, да ће победити најбољи и да ће учесници понети добре утиске из прелепе околине Бајине Баште, Перућца и Таре. Иако су запослени окупирани извођењем великих радова на ревитализацији електрана у саставу оба Привредна друштва, ремонтима, као и припремама за ревитализацију, Спортски сусрети су прилика да запослени прикупе снагу како би у наредном периоду квалитетно и безбедно обављали послове који предстоје.

Домаћин наредних Сусрета је ПД „Ђердап“ Кладово.

 

Преузмите програм игара

« Back